Bedrijfsrestaurants & Bedrijfsrestauratieve voorziening

Het bedrijfsrestaurant neemt in de moderne bedrijfshuisvesting een steeds belangrijker plaats in; het is dé plek waarin alle collega’s elkaar op informele wijze treffen. De moderne restaurantconcepten voorzien in een sociale behoefte maar zeer zeker ook in de behoefte van multifunctionele overleg-, en vergaderruimte. De traditionele bedrijfskantine is duidelijk ingehaald door de tijd. Wat echter gebleven is, is de basis van deze bedrijf restauratieve ruimte: het verstrekken van koffie, lunch, diner of (gezonde) snack. De inrichting van de bedrijfskeuken maar meer nog de inrichting en opstelling van de uitgifte buffetten is essentieel voor het succes en de efficiënte van het bedrijfsrestaurant.

Voor verschillende sectoren zijn verschillende oplossingen. Een groep productie medewerkers uit de nachtploeg stelt nu eenmaal geheel andere eisen aan haar bedrijfsrestaurant dan enkele afdelingen met kantoormedewerkers. Er zijn echter ook overeenkomsten tussen de sectoren: telkens opnieuw moet er gezocht moet worden naar een kostentechnisch efficiënte indeling en opstelling waarbij de beschikbare budgetten maximaal kunnen worden ingezet voor de kwaliteit van het voedselverstrekkingsprogramma. Verspilling in arbeidsinzet, energie verbruik of derving is in alle sectoren taboe.

Voor de adviseurs / ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om binnen de door uw organisatie gestelde kaders een succesvolle bedrijfsrestaurantinrichting te realiseren. Indien gewenst kunnen wij onze focussen op een turn-key aanpak van het volledige traject. In de ontwikkelingsfase zullen wij veel tijd en aandacht besteden aan zaken als vlekkenplan en budget bepalingen. Wanneer we inzoomen op bepaalde oplossingen dan komen we bij de detaillering en exploitatie berekeningen. Vanzelfsprekend worden de plannen ook doorlopende getoetst aan de strenge eisen rondom veiligheid en hygiëne.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw bedrijfskantine keuken en bedrijfsrestaurant inrichting Bij Gro-Tech is uw restaurant ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel

Neem vrijblijvend contact op