Retail keuken

Grootkeukens van topkwaliteit

Het hart van een speciaalzaak zoals een bakker, groenteboer, patisserie, chocolaterie, kaas- en notenwinkel of viswinkel, is de keuken. Hier worden de heerlijkste lekkernijen en verse producten klaargemaakt. Wij van Gro-Tech zijn je vertrouwde partner voor het leveren van hoogwaardige keukens voor speciaalzaken. We bieden op maat gemaakte keuken oplossingen die aansluiten bij jouw unieke wensen en behoeftes. We realiseren samen een keuken waar de lekkerste gerechten bereid kunnen worden, met als doel om klanten een glimlach op hun gezicht te toveren.

Ontdek meer…

Retail keuken

Een keuken in een speciaalzaak, snelheid en efficiëntie

Consumenten hechten steeds meer waarde aan de kwaliteit en smaak van voedingsmiddelen.  Om hierin mee te gaan is het belangrijk dat de keuken voldoet aan alle functionaliteiten, zoals de juiste plek voor apparatuur, hygiëne, voldoende loopruimte en veiligheidsvoorschriften. Bij Gro-Tech hebben wij ruime ervaring in het plaatsen van keukens in de retail. Hierdoor weten wij als geen ander wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. 

Onze ontwerpers denken met je mee, zodat de werkprocessen geoptimaliseerd worden en de productiviteit verhoogd wordt. Wij gaan voor soepel werkproces en voorkomen het verspillen van tijd, zodat je team bezig kan zijn met datgene waar het écht om draait: het maken van de heerlijkste gerechten en producten. 

Kwaliteit voorop in een keuken in een speciaalzaak

Naast de functionaliteiten, is het ook belangrijk om na te gaan wat voor een concept je voor ogen hebt met je speciaalzaak. Is de keuken voor de bezoeker te zien in jouw zaak? Dan is het belangrijk om jouw concept ook door te vertalen in de juiste stijl en uitstraling. Een sfeervol interieur en persoonlijke benaderingen geven de bezoeker een positieve beleving.

Bij Gro-Tech maken we gebruik van hoogwaardige materialen en professionele apparatuur die ervoor zorgen dat de keuken bestand is tegen intensief gebruik en jarenlang mee gaat. Daarnaast is overzicht houden belangrijk in een keuken voor een speciaalzaak. Wij richten daarom de keuken op de meest efficiënte manier in en houden rekening met loopruimte.

Een veilige keuken in jouw speciaalzaak

Uiteraard houden wij ook rekening met de veiligheid en hygiëne. Onze keukens voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat de producten met de beste kwaliteit bereid worden. Verder adviseren wij in het gebruik van de door ons geleverde apparatuur. Zodat je controle hebt over de juiste temperatuur en luchtvochtigheid, essentieel bij de verkoop en verwerking van verse producten.

Een keuken in een speciaalzaak bij Gro-Tech

Bij Gro-Tech gaan we verder dan alleen het leveren van een keuken. Wij kunnen ondersteunen in het vaststellen van de routing, productpresentatie en winkelbeleving, passend bij jouw verhaal en visie. We adviseren passende apparatuur voor de juiste vershoud condities, temperatuur en luchtvochtigheid.Hierdoor wordt de smaak en de kwaliteit van het voedsel gewaarborgd. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en tijdige montage. Is er een storing of is er onderhoud nodig? Geen probleem! Bij Gro-Tech staat onze storingsdienst 24/7 voor jou klaar. Wij denken niet alleen mee in de indeling en de apparatuur, maar ook in de juiste stijl die ervoor zorgt dat jouw concept het beste uit de verf komt.

Tijdens het gehele proces is er altijd een vast aanspreekpunt. Op deze manier willen wij van de realisatie van jouw keuken een fijne ervaring maken. Ben je op zoek naar een keuken die perfect aansluit bij je speciaalzaak? Neem dan gerust contact met ons op. Samen werken we aan een keuken die ervoor zorgt dat jouw speciaalzaak naar een hoger niveau getild wordt!

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Ervaar de voordelen van Gro-Tech

Afhankelijk van jouw vraag kunnen wij op verschillende vlakken iets voor je betekenen. Of het nu gaat om enkel een nieuw (of tweedehands) apparaat of het maken van een totaal concept voor jouw onderneming. Wij staan voor je klaar! Onze adviseurs gaan vrijblijvend met je in gesprek om te inventariseren op welke vlakken we zouden kunnen ondersteunen. Enkele voordelen van een samenwerking met Gro-Tech:

  • Aanbod van hoogwaardige RVS maatwerk en professionele keukenapparatuur.
  • Uitstekend onderhoud en 24/7 service.
  • Optimalisatie van luchtkwaliteit door middel van afzuiging, ventilatie en ontgeuren. 
  • Sfeervol interieurontwerp in 2D of 3D, inclusief vloer- en verlichtingsplan en gedetailleerde maatwerk tekeningen. 
  • Informele omgangsvormen met Twentse nuchterheid en humor.

Gerelateerde projecten

Werkwijze

Een goed begin is het halve werk

Bij ons staat één principe centraal: jouw wensen en behoeftes. Onze werkwijze is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hier de stappen hoe wij jouw droom werkelijkheid maken.

1. Inventarisatie wensen

Bij Gro-Tech begint elke aanvraag met het verkennen van jouw wensen. We stellen open vragen en zijn benieuwd naar jouw verwachtingen, budget en tijdslijn. Wij zijn in deze fase jouw sparringpartner en nemen graag alle zorgen bij je weg!

2. Ontwerp

Na de inventarisatie verkennen we de ideeën voor een product of de concepten voor het maken van een passend ontwerp. Indien gewenst vullen we dit aan met een inspirerend moodboard en sfeervolle 3D impressies. In deze fase worden jouw wensen zichtbaar!

3. Offerte

Zodra het ontwerp groen licht krijgt, gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. In onze offerte stellen we duidelijk wat het gaat kosten om het product of project tot leven te brengen. Helder en eerlijk!

4. Realisatie en plaatsing

In deze fase steken we de handen uit de mouwen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we over tot de realisatie en plaatsing. We bouwen, creëren en implementeren het product of project op locatie. Wij regelen het voor je!

5. Service en Onderhoud

Na de plaatsing blijven wij graag verbonden voor service en onderhoud. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en worden storingen zo veel mogelijk voorkomen. Ons team staat 24/7 voor je klaar. We streven naar totale tevredenheid van de opdrachtgever.

Contact ons

Jouw speciaalzaak naar de volgende stap?

Wij van Gro-Tech zijn je vertrouwde partner voor het leveren van hoogwaardige keukens voor speciaalzaken. Neem daarom gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.