Woudenberg

Gemeente Woudenberg

Huiselijke opvang voor Oekraïnse vluchtelingen

In een hartverwarmend initiatief heeft Gro-Tech Bedrijfskeukentechniek samengewerkt met de gemeente Woudenberg om een bijzonder project te realiseren. De gemeente heeft een locatie omgetoverd tot een huiselijke opvang voor zo’n 50-60 Oekraïners die op de vlucht zijn voor de oorlog in hun thuisland. 

Samenwerking 

Gro-Tech werd benaderd om de keuken van deze bijzondere plek in te richten en heeft met enthousiasme bijgedragen aan dit maatschappelijke project. Gezien het aantal inwoners is er besloten om een deel van de keuken uit te rusten met professionele keukenapparatuur. Echter, om te voorkomen dat de keuken een kille uitstraling kreeg, is een ander deel van de keuken uitgevoerd met een huiselijke benadering. 

Resultaat

Gro-Tech heeft met toewijding meegedacht en de expertise ingezet om de keuken zo te ontwerpen dat deze niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van warmte uitstraalt. De focus ligt niet alleen op efficiënt koken, maar ook op het creëren van een omgeving waarin de bewoners zich welkom en op hun gemak voelen.

De medewerkers van Gro-Tech dragen alle inwoners een warm hart toe en wenst hen een prettige woonervaring toe, vol kookplezier en gezelligheid. Gro-Tech zal zich ook in de toekomst blijven inzetten voor dergelijke maatschappelijke initiatieven!