Velp Gelderland

Astrum College

Van onderhoud naar ontwerp en transformatie schoolkantine!

Een langdurige samenwerking tussen Gro-Tech en de Christelijke Onderwijs Groep (COG) bereikte recent een nieuw hoogtepunt. Wij mochten meewerken aan de succesvolle transformatie van de schoolkantine voor het Astrum College in Velp. Als vertrouwde partner van COG voor service, onderhoud, renovaties en nieuwbouw ging Gro-Tech de uitdaging aan om het Astrum College een ingrijpende make-over te geven. Een transformatie van de gehele ruimte, zowel de professionele keuken en uitgifte met luifel, maar ook de wandafwerking met houten latten en de koelingen met ombouw.

Samenwerking

Deze projecten van aanzienlijke omvang gaan altijd via een aanbestedingsprocedure. In dit geval stond Gro-Tech tegenover twee andere aanbieders om het project te realiseren. Door nauwkeurig te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en de eisen van de bestekschrijver, wist Gro-Tech het project naar zich toe te trekken. Een cruciale factor hierbij was het gedetailleerde interieurontwerp van Gro-Tech. Een interieurontwerp dat niet alleen overtuigde maar ook leidde tot een aanvullende opdracht voor extra interieur-elementen. De bouw van het project kende strakke deadlines. Gro-Tech kreeg slechts één week de tijd om de keuken, interieur- en buffetbouw te realiseren. Ondanks deze uitdaging werd na slechts 3 dagen hard werken al 90% van de werkzaamheden voltooid. Een groot deel van de professionele keuken en maatwerk interieur stond toen al op zijn plek. Dit toont de efficiëntie en toewijding van Gro-Tech maar bevestigt ook het vermogen om een prachtig project te realiseren naar wens van de opdrachtgever.

Resultaat

Met de gedetailleerde aanpak van ontwerp tot realisatie heeft Gro-Tech het vertrouwen verdient van COG. Dit resulteerde ook in een prettige samenwerking. Gro-tech kijkt met waardering terug op deze samenwerking en is klaar voor toekomstige projecten. Dankzij het vertrouwen van COG heeft Gro-Tech opnieuw kunnen laten zien dat zij een betrouwbare partner is. Een geschikte partner voor het verwezenlijken van de visie van haar opdrachtgevers. Op naar het volgende succesvolle project!