Wie zijn we

Gro-Tech beschikt over veel expertise in het functioneren van de professionele bedrijfskeuken en het uitwerken en realiseren van horeca-concepten. Met meer dan 30 jaren ervaring in de ontwikkeling van grootkeukens en bedrijfskeukens staan wij voor een helder en eerlijk advies met veel aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Wij kunnen jouw bedrijf ondersteunen met kennis en kunde op het gebied van grootkeukentechniek, klimaatbeheersing zoals ventileren en ontgeuren, interieurontwerp en projectinrichting. Dit doen we voor grote en kleinschalige projecten. Na het realiseren van een project blijven we graag verbonden voor service en onderhoud, zodat jouw onderneming optimaal kan functioneren. Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie structuur met informele omgangsvormen en een flinke dosis humor. We houden van duidelijke afspraken en vinden een fijne langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Gro-Tech Bedrijfskeukentechniek is onderdeel van de Gro-Tech Groep. Amedi Hospitality Design en Klimateam behoren tevens tot deze groep.

Wat doen we

Afhankelijk van jouw vraag kunnen wij op verschillende vlakken iets voorje betekenen. Het kan gaan om bijvoorbeeld het leveren van enkel een nieuwe combi-steamer tot het maken van een totaal concept voor uw horeca-onderneming. Onze adviseurs gaan vrijblijvend met je in gesprek om te inventariseren op welke vlakken we zouden kunnen ondersteunen. Wij kunnen advies uitbrengen op het gebied van:

  • professionele keukenapparatuur.
  • het verbeteren van de luchtbalans door afzuiging, ventilatie en ontgeuren.
  • Interieurontwerp, inclusief vloer- en verlichtingsplan alsmede maatwerk-tekeningen.
  • projectinrichting, zoals meubilair en verlichting geschikt voor zorg en horeca.
  • styling met decoratie of buffetmaterialen voor jouw restaurant, winkel of buffet.

Na het realiseren van een project blijven we graag verbonden voor het leveren van service en onderhoud, zodat jouw onderneming zonder problemen kan functioneren. Natuurlijk hopen we storingen zoveel mogelijk te ondervangen door middel van goed onderhoud. Mocht er toch een apparaat uitvallen dan staat onze storingsdienst 24/7 voor je klaar.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Een plan en concept begint bij jouw verhaal, wie ben je als ondernemer, wat is je visie en wat heb je te bieden als product of dienst? De antwoorden op deze vragen vullen we aan met de verwachtingen van de klant en onze expertise op het gebied van horeca en leisure. En zo komen we tot een passend concept. Vervolgens vertalen we het concept naar een interieurontwerp in 2D of 3D. Hierbij letten we op de routing, functionaliteit, materialisering en sfeerbeleving. Zodat we jouw visie en concept tastbaar kunnen maken voor de gasten.
Als een ontwerp voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever dan kunnen we overgaan tot het opstellen van de offerte. Tot slot kun je op ons rekenen voor het realiseren en begeleiden van de uitvoering van jouw nieuwe professionele keuken en interieur.

Kopen of lease

Bij Gro-Tech kun je zowel nieuwe apparatuur kopen als leasen. Het leasen van professionele keukenapparatuur en aanvullende horeca apparatuur biedt vele voordelen. Hierdoor blijft jouw liquiditeit behouden en de kredietwaardigheid op peil. Het is mogelijk om de complete professionele bedrijfskeuken en aanvullend de horeca inrichting te leasen. Speciaal voor de horeca biedt Gro-Tech een maatwerk ‘horeca-lease pakket’ of ‘horeca huurkoop’ pakket met een minimum afnamebedrag van €2500,–. Voor aanvullende informatie over een lease-contract verwijzen we je door naar onderstaande knop ‘informatie Kopen of Leasen’ of het contactformulier. Eén van onze adviseurs zal dan contact opnemen om de mogelijkheden toe te lichten.

MVO en duurzaamheid

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Gro-Tech richt zich niet alleen op het maken van winst maar we zijn ons ook bewust van de impact die we hebben op mens en milieu. Bij Gro-Tech is er daarom bewust gekozen voor ‘groene’ stroom en het inzamelen van gescheiden afval. Daarnaast zijn we actief bezig met het verduurzamen van het gebouw, door middel van lichtsensoren en LED-verlichting wordt het licht- en stroomgebruik beperkt en is sinds kort het dak voorzien van zonnepanelen. Ook proberen we bestaand meubilair en gebruikte apparatuur zo veel mogelijk een tweede leven te geven en is ervoor gekozen om de verkopers elektrisch te laten rijden.

Samenwerking met zusterbedrijven

De Gro-tech groep is de afgelopen jaren uitgebreid met zusterbedrijven Amedi Hospitality Design en Klimateam Nederland. Daarnaast hebben we een shop-in-shop in onze showroom van het merk Tovari. Deze verschillende bedrijven, allen met een eigen expertise in de horeca, versterken elkaar in een professionele multidisciplinaire samenwerking. Het stelt ons in staat om een grote verscheidenheid aan projecten, met verschil in omvang en complexiteit, efficiënt uit te voeren. De lijnen zijn kort en waar nodig kunnen we elkaar ondersteunen.

Jouw bedrijf is bij ons in goede handen!

Vacatures en stages

Momenteel hebben wij een openstaande vacature, we zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie monteur service / plaatsing / onderhoud.
Heb je interesse stuur dan een mail ter attentie van Mark Misana naar: info@gro-tech.nl

Mocht je vragen hebben met betrekking tot het bedrijf of de vacature, neem dan gerust telefonisch contact op met Mark. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0546-457555.

Op dit moment zijn er geen beschikbare stageplaatsen.

Historie

Gro-Tech Bedrijfskeukentechniek is in 1999 opgericht door Kees Bunk en Edwin Lubbelinkhof. Beide ondernemers zochten naar een full-service formule waarbij de opdrachtgevers konden rekenen op ondersteuning op het gebied van ontwerp en ontwikkeling maar ook op het gebied van implementatie en service. In de eerste jaren van haar bestaan heeft het
bedrijf een onstuimige groei doorgemaakt en zeer veel mooie projecten afgeleverd. In 2005 is Kees uit de onderneming gestapt. In de jaren na 2005 is de koers van Gro-Tech nog verder toegespitst op de full service formule.
De opdrachten werden steeds omvangrijker en het verzorgingsgebied werd groter. Grotere opdrachtgevers weten inmiddels de weg naar Almelo te vinden en onze specialisatie binnen bepaalde sectoren krijgt steeds meer aandacht.

Eind 2018 is de Gro-Tech groep uitgebreid met zusterbedrijf Amedi Hospitality Design. Amedi realiseert al ruim 25 jaar projectinrichting en verlichting voor de horeca, zorginstellingen, bedrijfsrestaurants en kantines. Een perfecte aanvulling op de core-business van Gro-Tech en Amedi zit fysiek naast Gro-Tech in hetzelfde pand. Hierdoor konden we de showrooms met elkaar verbinden zodat klanten één plek hebben waar ze onze producten kunnen zien en ervaren.

Medio 2019 kreeg Tovari een shop-in-shop in onze showroom. Tovari is gespecialiseerd in de gedekte tafel voor de horeca, zoals tafelservies, tafelbestek, tafelverlichting, glaswerk, buffetmaterialen en keukenmaterialen. Wederom een mooie aanvulling op ons productenassortiment.

De meest recente uitbreiding van de Gro-Tech Groep vond plaats in september 2019. Vanaf deze datum is Klimateam Nederland ons zusterbedrijf. Klimateam Nederland is gespecialiseerd in het adviseren en ontwerpen van de optimale luchttechniek voor de horeca en grootkeukens. Ze produceren, leveren en monteren afzuigkappen, maatwerk afzuiginstallaties, geurfilterkasten en ozonsystemen.

Samen met de kennis van onze zusterbedrijven en partners kunnen we het complete horeca verbouwing of renovatie overzien en uitvoeren. De juiste luchtbehandeling bij de professionele keukenapparatuur. Passende routing, meubilair en sfeerbeleving bij het gekozen horeca-concept. Wij zijn als groep in staat de kwaliteit, budget en realisatie voor een klant te waarborgen. Daarmee kunnen we onze opdrachtgever ontzorgen ten tijde van de realisatie maar ook gedurende de jaren erna met behulp van onze onderhoud- en serviceteams.