Cothen

Poort van Wijk

Kijkje in de keuken

Gro-Tech heeft met trots een gloednieuwe keuken geleverd voor één van de zorgvilla’s van Korian Nederland. Wij werken van visualisatie tot realisatie. De afbeeldingen aan de rechterzijde laten het ontwerp van destijds zien.

Samenwerking

De bestaande keukenopstelling was dringend toe aan vernieuwing en Gro-Tech heeft deze uitdaging met enthousiasme aangepakt.  De nieuwe keuken is volledig gasloos en efficiënt ingericht, waardoor de werkprocessen geoptimaliseerd worden en kosten worden bespaard. Dankzij de toepassing van hygiëne wandpanelen voldoet de keuken aan alle vereisten op het gebied van veiligheid en hygiëne. Naast de functionele aspecten heeft Gro-Tech ook aandacht besteed aan het esthetische aspect van de keuken. De opdrachtgever heeft gekozen voor een gedurfde kleurstelling: Niagara blauw met een messing spoelbak en kraan. Deze keuze geeft de keuken een eigentijdse uitstraling en zorgt voor een frisse en levendige sfeer.

Resultaat

Het enthousiasme over het eindresultaat is groot bij zowel Gro-Tech als bij de opdrachtgever. De kleurrijke keuken zal niet alleen de medewerkers inspireren, maar ook bijdragen aan een prettige en gastvrije omgeving voor de bewoners van de zorgvilla.

Gro-Tech staat alweer in de startblokken voor de volgende locatie van de zorginstelling en is vastbesloten om ook daar een strakke en toekomstgerichte keukenopstelling te realiseren.