Scheepvaart
Een professionele keuken op een schip is een vak apart. Naast het adviseren over de geschikte apparatuur en routing moet hierbij ook rekening worden gehouden met de beperkte ruimte in een kombuis en de continue beweging van het schip. Ook bij zware deining of windstoten moeten de pannen op het fornuis blijven staat en is het belangrijk dat de medewerkers zich veilig kunnen vasthouden of verplaatsen. Dan moet er ook rekening worden gehouden met de zeewaterbestendigheid van het RVS en de vaak korte tijd aan wal, tussen kiellegging en doopceremonie, voor het plaatsen van de professionele keuken.
Onze adviseurs kijken graag met u mee naar de ontwikkeling van nieuwe keuken(s) aan boord van uw schip en kunnen u hierbij voorzien van de expertise en ervaring die Gro-Tech op dit vlak heeft opgebouwd. Onze monteurs werken in teams en zijn vaktechnisch hooggeschoold. Zij kunnen binnen heel Europa worden ingezet voor de montage en afbouw van een scheepskeuken. Een uitgebreide ingebruikname en test-cyclus behoort tot onze standaard leveringsservice, zodat u verzekert bent van een zeewaardige grootkeuken.
