Scheepvaart

Grootkeukens van topkwaliteit

Met onze ervaring en expertise, weten we dat een grootkeuken in de scheepvaart een vak apart is. Grootkeukens in de scheepvaart brengen unieke uitdagingen met zich mee, waaronder de beperkte ruimte in de kombuis en de continue beweging van het schip. Gro-Tech heeft inmiddels ervaring in het plaatsen van grootkeukens op meer dan dertig schepen, cruiseschepen en rondvaartboten. Daarmee weten we als geen ander hoe wij je verder kunnen helpen, zodat jouw grootkeuken straks efficiënt en veilig te gebruiken is.We denken mee, geven advies en realiseren jouw unieke grootkeuken in de scheepvaart. 

Ontdek meer…

Scheepvaart

Een grootkeuken in de scheepvaart, specifieke ruimtes

Gro-Tech denkt mee en geeft advies over onder andere de geschikte apparatuur en de routing van de grootkeuken in jouw schip. De ruimtes op het schip zijn een belangrijk onderdeel. Omdat de ruimte vaak beperkt is, is het zaak om deze ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Gelukkig zijn onze ontwerpers daar om te helpen bij de juiste keukenindeling, die zorgt voor een goede doorstroom en maximale functionaliteit, zonder dat de veiligheid verloren gaat. We bieden keukens altijd op maat, volledig aangepast aan de ruimte van het schip.

Een andere uitdaging bij een grootkeuken in de scheepvaart, is de korte tijd dat een schip aan wal ligt, tussen kiellegging en doopceremonie. De plaatsing van een keuken aan boord moet dus snel én efficiënt plaatsvinden. Dit vraagt om op maat gemaakte oplossingen, waar wij je graag in ondersteunen.

Het onderhoud van grootkeukens in de scheepvaart

Een goede keuken aan boord heeft regelmatig onderhoud en tijdige service nodig om de optimale werking te behouden. Bij Gro-Tech bieden wij uitgebreid onderhoud en service aan voor de grootkeuken op jouw schip. Het efficiënt verhelpen van storingen vraagt veel flexibiliteit van onze monteurs. Onze storingsdienst staat dan ook 24/7 voor je klaar. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over onderhoud of storingen. Gro-tech to the rescue!

Een veilige grootkeuken in de scheepvaart

Naast onderhoud, is het belangrijk dat de keuken voldoet aan alle regels en voorschriften. Onze keukens zijn ontwerpen en worden geproduceerd volgens de geldende normen en voldoen aan de vereiste certificeringen. Op deze manier kun je erop vertrouwen dat de keuken aan alle wettelijke eisen voldoet, en kan hij veilig gebruikt worden aan boord.

Kies voor een grootkeuken op jouw schip bij Gro-Tech

Of het nu gaat om een zeeschip, cruiseschip of vrachtschip, bij Gro-Tech leveren wij oplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Onze adviseurs staan voor je klaar om mee te denken in de ontwikkeling van een nieuwe keuken aan boord. Door onze jarenlange kennis en kunde voorzien wij je van eerlijk advies. Onze ervaring met grootkeukens in de scheepvaart is groot. Onze monteurs zijn vaktechnisch geschoold en werken bij de realisatie of renovatie van een keuken in verschillende teams. Zij worden binnen heel Europa ingezet voor de montage en afbouw van een scheepskeuken. Naast ontwerp en montage mag je een uitstekende service van ons verwachten. Wij zorgen dat de keuken klaar is om de zee op te gaan en de passagiers te voorzien van een heerlijke maaltijd. Bij Gro-Tech zijn wij er al klaar voor! Jij ook? Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Ervaar de voordelen van Gro-Tech

Afhankelijk van jouw vraag kunnen wij op verschillende vlakken iets voor je betekenen. Of het nu gaat om enkel een nieuw (of tweedehands) apparaat of het maken van een totaal concept voor jouw onderneming. Wij staan voor je klaar! Onze adviseurs gaan vrijblijvend met je in gesprek om te inventariseren op welke vlakken we zouden kunnen ondersteunen. Enkele voordelen van een samenwerking met Gro-Tech:

  • Aanbod van hoogwaardige RVS maatwerk en professionele keukenapparatuur.
  • Uitstekend onderhoud en 24/7 service.
  • Optimalisatie van luchtkwaliteit door middel van afzuiging, ventilatie en ontgeuren. 
  • Sfeervol interieurontwerp in 2D of 3D, inclusief vloer- en verlichtingsplan en gedetailleerde maatwerk tekeningen. 
  • Informele omgangsvormen met Twentse nuchterheid en humor.

Gerelateerde projecten

Werkwijze

Een goed begin is het halve werk

Bij ons staat één principe centraal: jouw wensen en behoeftes. Onze werkwijze is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hier de stappen hoe wij jouw droom werkelijkheid maken.

1. Inventarisatie wensen

Bij Gro-Tech begint elke aanvraag met het verkennen van jouw wensen. We stellen open vragen en zijn benieuwd naar jouw verwachtingen, budget en tijdslijn. Wij zijn in deze fase jouw sparringpartner en nemen graag alle zorgen bij je weg!

2. Ontwerp

Na de inventarisatie verkennen we de ideeën voor een product of de concepten voor het maken van een passend ontwerp. Indien gewenst vullen we dit aan met een inspirerend moodboard en sfeervolle 3D impressies. In deze fase worden jouw wensen zichtbaar!

3. Offerte

Zodra het ontwerp groen licht krijgt, gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. In onze offerte stellen we duidelijk wat het gaat kosten om het product of project tot leven te brengen. Helder en eerlijk!

4. Realisatie en plaatsing

In deze fase steken we de handen uit de mouwen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we over tot de realisatie en plaatsing. We bouwen, creëren en implementeren het product of project op locatie. Wij regelen het voor je!

5. Service en Onderhoud

Na de plaatsing blijven wij graag verbonden voor service en onderhoud. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en worden storingen zo veel mogelijk voorkomen. Ons team staat 24/7 voor je klaar. We streven naar totale tevredenheid van de opdrachtgever.

Contact ons

Jouw grootkeuken in de scheepvaart naar de volgende stap?

Grootkeukens in de scheepvaart brengen unieke uitdagingen met zich mee. Gro-Tech heeft een ruime ervaring in de plaatsing van grootkeukens op schepen. Neem gerust contact met ons op.