Bussum

Zorginstelling Nusantara

Complete make-over van de zorgkeuken!

In Ugchelen heeft locatie Rumah Saya van Stichting Nusantara Zorg een indrukwekkende transformatie ondergaan. De verouderde grootkeuken heeft een complete make-over gekregen. Deze vernieuwing werd aangedreven door de wens van de opdrachtgever om de ruimte niet alleen te moderniseren, maar ook duurzamer en toegankelijker te maken.

Samenwerking

Gro-Tech, als ervaren partner in bouwprojecten voor de professionele keukenbranche, begreep de complexiteit van de opdracht en zorgde voor structuur in het vernieuwingsproces. De fysieke barrières werden verwijderd door de wanden open te breken en zo een open grootkeuken te creëren. Deze aanpassing bevordert niet alleen het contact tussen het personeel en de patiënten maar biedt ook een perfecte setting voor het populaire evenement “Koken met Sterren”. Dit is een terugkerend concept waar patiënten de kans krijgen om heerlijke gerechten te bereiden voor gasten. De nieuwe open keuken van Rumah Saya draagt bij aan de positieve sfeer van dit evenement en versterkt de interactie tussen de patiënten en hun gasten.Daarnaast werd met het oog op duurzaamheid besloten om volledig over te stappen op elektrisch koken. Daarom is er gekozen voor een prachtige professionele electrische kooklijn.

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door ons vermogen om de gehele bouw te coördineren en een turn-key aanbieding neer te leggen. Samen met onze partners in de bouw en keukentechniek kunnen wij het volledige bouwproces begeleiden en daarmee de opdrachtgever volledig ontzorgen. Dit was voor Stichting Nusantara Zorg doorslaggevend bij het kiezen van een partner voor dit project.

Tijdens de verbouwing ging Gro-Tech nog een stap verder door een voormalig kantoor om te toveren tot een tijdelijke noodkeuken. Hierdoor konden de patiënten blijven genieten van de heerlijkste gerechten, zelfs terwijl de hoofdkeuken werd getransformeerd.

Resultaat

Stichting Nusantara Zorg kijkt met trots en tevredenheid terug op de samenwerking met Gro-Tech. De nieuwe open grootkeuken is niet alleen een functionele ruimte geworden, maar ook een plek die bijdraagt aan het welzijn van de patiënten en gasten.

Wij hebben dit project voor Nusantara Zorg met veel plezier uitgevoerd. We mochten adviseren inzake de kwalitatieve zorgkeuken, de rvs-keuken op maat en benodigde professionele apparatuur leveren alsmede assisteren in de bouwwerkzaamheden. Facetten waar we sterk in zijn en die met veel zorg zijn uitgevoerd door het team van Gro-Tech.