Horeca en cateringkeukens

Grootkeukens van topkwaliteit

Het inrichten van horeca en catering keukens is een wereld van culinaire mogelijkheden. Deze branche beweegt continu met de tijd mee. Bij Gro-Tech begrijpen we dat het inrichten van jouw keuken een vak apart is. Of het nu gaat om een bruisend restaurant, een productiebedrijf of een hotelkeuken, wij staan voor je klaar om deze professionele keukens van topkwaliteit te realiseren. Laat je alvast inspireren door onze projecten.

Ontdek Horeca en catering

Horeca en catering

Waar moet een goed ingerichte horecakeuken aan voldoen?

Een goed ingerichte horecakeuken of cateringkeuken vereist een slim ontwerp waarbij elke centimeter optimaal benut wordt. Onze experts luisteren nauwkeurig naar jouw specifieke wensen en eisen. Bij Gro-Tech gaan we verder dan alleen het ontwerp en de inrichting. We geven ook advies over de optimale workflow in jouw keuken, rekening houdend met de verschillende keukenbrigades en taken. Ons doel is om een keuken te creëren die naadloos aansluit bij de behoeften van het personeel en de eisen van de menukaart.

Of het nu gaat om een Michelin Sterrenrestaurant met een uitgebreid menu of een cateringbedrijf met hoge productievereisten, wij gaan met passie en deskundigheid te werk. In jouw keuken draait alles om snelheid, precisie en kwaliteit. Elk werkstation wordt voorzien van hoogwaardige apparatuur die aan de eisen van jouw chef voldoet. Van professionele kooklijnen tot krachtige ovens en ruime werkbladen, bij Gro-Tech zorgen we ervoor dat elk detail klopt. We houden rekening met ergonomie, zodat de koks comfortabel en efficiënt kunnen werken, zelfs tijdens piekmomenten.

Wat komt er nog meer kijken bij een horecakeuken?

Hygiëne is van het grootste belang in een professionele keuken. Daarom worden onze keukens ontworpen met speciale aandacht voor eenvoudige reiniging, zodat je elke dag met een schone lei kan beginnen. Ook bieden we oplossingen voor duurzame en hygiënische afwerking voor vloeren en wanden. We integreren slimme oplossingen om het schoonmaakproces te vereenvoudigen.

Onze ontwerpen worden altijd gepresenteerd in 2D en 3D om een duidelijk beeld te geven van de plannen. We beschikken over een voltallige designafdeling, die de mogelijkheid biedt om samen met jou te kijken naar de inrichtingsmogelijkheden. Van bohemian stijl tot een hippe uitstraling, na een bezoekje aan onze showroom en een inspiratiesessie in onze staalkamer bepaal jij samen met onze designer de unieke uitstraling van jouw bedrijf. Op deze manier zet je met vertrouwen de volgende stap. Bekijk hier alvast voorbeelden van onze gerealiseerde projecten.

Kies bij een horecakeuken of cateringkeuken voor Gro-Tech!

Bij Gro-Tech stopt onze betrokkenheid na de oplevering niet. We blijven beschikbaar voor service en onderhoud, zodat jouw keuken in topconditie blijft en de apparatuur optimaal presteert. Door onze full-service samenwerking streven we naar langdurige relaties met onze klanten. 

Of je nu een nieuw restaurant opent, je bestaande horecakeuken wilt upgraden of een grootschalige cateringkeuken wilt inrichten, Gro-Tech staat voor je klaar. Ons team van professionals combineert vakmanschap met creativiteit en functionaliteit om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en ontdek hoe we jouw horeca- of cateringkeuken naar een hoger niveau kunnen tillen.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Ervaar de voordelen van Gro-Tech

Afhankelijk van jouw vraag kunnen wij op verschillende vlakken iets voor je betekenen. Of het nu gaat om enkel een nieuw (of tweedehands) apparaat of het maken van een totaal concept voor jouw onderneming. Wij staan voor je klaar! Onze adviseurs gaan vrijblijvend met je in gesprek om te inventariseren op welke vlakken we zouden kunnen ondersteunen. Enkele voordelen van een samenwerking met Gro-Tech:

  • Aanbod van hoogwaardige RVS maatwerk en professionele keukenapparatuur.
  • Uitstekend onderhoud en 24/7 service.
  • Optimalisatie van luchtkwaliteit door middel van afzuiging, ventilatie en ontgeuren. 
  • Sfeervol interieurontwerp in 2D of 3D, inclusief vloer- en verlichtingsplan en gedetailleerde maatwerk tekeningen. 
  • Informele omgangsvormen met Twentse nuchterheid en humor.

Gerelateerde projecten

Werkwijze

Een goed begin is het halve werk

Bij ons staat één principe centraal: jouw wensen en behoeftes. Onze werkwijze is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hier de stappen hoe wij jouw droom werkelijkheid maken

1. Inventarisatie wensen

Bij Gro-Tech begint elke aanvraag met het verkennen van jouw wensen. We stellen open vragen en zijn benieuwd naar jouw verwachtingen, budget en tijdslijn. Wij zijn in deze fase jouw sparringpartner en nemen graag alle zorgen bij je weg!

2. Ontwerp

Na de inventarisatie verkennen we de ideeën voor een product of de concepten voor het maken van een passend ontwerp. Indien gewenst vullen we dit aan met een inspirerend moodboard en sfeervolle 3D impressies. In deze fase worden jouw wensen zichtbaar!

3. Offerte

Zodra het ontwerp groen licht krijgt, gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. In onze offerte stellen we duidelijk wat het gaat kosten om het product of project tot leven te brengen. Helder en eerlijk!

4. Realisatie en plaatsing

In deze fase steken we de handen uit de mouwen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we over tot de realisatie en plaatsing. We bouwen, creëren en implementeren het product of project op locatie. Wij regelen het voor je!

5. Service en Onderhoud

Na de plaatsing blijven wij graag verbonden voor service en onderhoud. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en worden storingen zo veel mogelijk voorkomen. Ons team staat 24/7 voor je klaar. We streven naar totale tevredenheid van de opdrachtgever.

Contact ons

Jouw horeca of catering bedrijf naar de volgende stap?

Het inrichten van horeca en catering keukens is een wereld van culinaire mogelijkheden. Deze branche beweegt continu met de tijd mee. Bij Gro-Tech begrijpen we dat het inrichten van jouw keuken een vak apart is. Neem gerust contact met ons op.