Horeca en catering

De horeca-branche is een dynamische wereld en continu in beweging. Telkens opnieuw weten vooruitstrevende ondernemers creatieve concepten te bedenken. Binnen no-time worden succesvolle concepten gekopieerd en uitgerold over Nederland. Om mee te gaan met deze trends is een slimme en vooral multifunctionele professionele keuken belangrijk. Op deze manier kan de cafetaria ook gezonde broodjes serveren en een á la Carte restaurant de bereidingswijze voor Aziatische gerechten eenvoudig implementeren.

Daarnaast is de professionele keuken afhankelijk van het aantal maaltijden dat per dag worden bereidt. Zo heeft de medewerker van een broodjeszaak andere wensen voor de werkbare ruimte en functies van de apparatuur dan de chef-kok van een sterren restaurant. Voor de adviseurs van Gro-Tech is het een uitdaging om uw visie te vertalen naar een modern en efficiënt ontwerp. Samen kijken we naar uw investering, afschrijving en terugverdientijd.

Gro-Tech beschikt over een eigen ontwerp afdeling, voor zowel grootkeukens als ook voor het interieur, met ruime ervaring op het gebied van wereldrestaurants, á la Carte restaurants, sushi-wok restaurants, cafetaria’s en cateringbedrijven. Naast de keukenapparatuur kunnen wij maatwerk-interieur, verlichting, vloeren , meubilair, decoratie en bar- en tafelaankleding voor u verzorgen.