Akerpoort

Wereldkeuken Foodmarket

Een werelds restaurant met unieke showelementen!

Toen The Foodmarket Akerpoort plannen maakte om een nieuw wereldrestaurant te openen, wist de eigenaar dat hij een gespecialiseerde partner nodig had voor de inrichting. Gro-Tech staat bekend om hun expertise in het ontwerpen en inrichten van complexe buffetrestaurants, waarbij routing, efficiëntie en uitstraling essentiële aspecten zijn. Mede daarom werd Gro-Tech gekozen als de ideale partner voor dit ambitieuze project.

Samenwerking
Het doel was om een werelddiner-ervaring te creëren, waarbij gasten konden genieten van een combinatie van live-cooking, buffetmaaltijden en spectaculaire showelementen. We werkten nauw samen met de opdrachtgever om het ideale ontwerp te realiseren dat aan al deze eisen voldeed. De routing van de keuken, bereidingsplaatsen en het restaurant zijn zorgvuldig gepland om de efficiëntie te maximaliseren en een soepele doorstroming van gasten te garanderen.
Naast de inrichting van het buffetgedeelte, had het project ook behoefte aan een geavanceerd luchtbehandelingssysteem. Gro-Tech werkte samen met dochterbedrijf Klimateam om dit aspect aan te pakken. Klimateam leverde een perfecte balansventilatie, zodat er geen geuroverlast zou zijn vanwege de live cooking, terwijl de temperatuur in het restaurant altijd aangenaam blijft. Dit zorgt voor een comfortabele en aangename eetervaring voor de gasten, zonder hinderlijke tochtvorming.

Resultaat
Het resultaat was helemaal naar verwachting van de opdrachtgever. Het ontwerp combineerde naadloos de verschillende onderdelen van het restaurant, waardoor gasten konden genieten van verse bereidingen, een uitgebreid buffet en spannende culinaire elementen. Wij wensen The Foodmarket Akerpoort veel succes met hun prachtige wereldrestaurant.

Graag willen we ook voor jou een betrouwbare partner zijn in een uitdagend project! Hierbij gaan we voor een passend ontwerp en houden daarbij rekening met routing, efficiëntie en sfeer en uitstraling. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!