Zorginstelling

Grootkeukens van topkwaliteit

Een grootkeuken in een zorginstelling is voor patiënten een waardevolle plek. Alle maaltijden worden hier met liefde bereid om de harten van patiënten en bewoners te veroveren. Een grootkeuken in een zorginstelling helpt zelfs mee aan het bevorderen van het welzijn van patiënten of bewoners. Hierdoor vraagt een grootkeuken in de zorg een specifieke aanpak. Naast maximale hygiëne is het belangrijk dat er veilig en efficiënt gewerkt wordt. Ontdek op deze pagina wat er allemaal komt kijken bij een grootkeuken in een zorginstelling.

Ontdek meer…

Zorginstelling

Een grootkeuken in een zorginstelling, hygiëne en veiligheid voorop!

In de grootkeuken van een zorginstelling vind je speciale koks voor de zorg. Met veel culinaire kennis, zorgen zij ervoor dat elke maaltijd een feest voor de zintuigen van de patiënten wordt. De koks houden rekening met de voedingsbehoeften van elke bewoner en patiënt en creëren maaltijden die niet alleen heerlijk zijn, maar ook bijdragen aan hun welzijn. De keuken moet daarom perfect aansluiten bij alle behoeften, wensen en eisen van de instelling. Onze experts luisteren nauwkeurig naar jou. 

Hygiëne speelt een cruciale rol in de grootkeuken voor de zorg. Ziektekiemen mogen geen kans krijgen. Onze keukens worden daarom ontworpen met speciale aandacht voor eenvoudige reiniging, zodat je elke dag met een schone lei kan beginnen.

Verschillende soorten grootkeukens in een zorginstelling

Zorginstellingen vragen verschillende soorten keukens, dus maken wij op maat gemaakte oplossingen. Afhankelijk van de zorginstelling ontwerpen wij een unieke keuken. Er bestaan bijvoorbeeld ziekenhuiskeukens en keukens voor zorg patiënten in kleine woningen. Een ziekenhuiskeuken vereist een slim ontwerp waarbij elke centimeter optimaal benut kan worden. Elk werkstation wordt voorzien van hoogwaardige apparatuur die aan de eisen van jouw kok voldoet. Een keuken voor bewoners is vaak compacter. Hierbij gaat het vooral om gemak en gebruiksvriendelijkheid. Wij richten de keuken volledig in op de beperkingen van bewoners en het overzicht voor het personeel. 

Voordat we starten, bekijken we elke situatie uitvoerig en gaan we samen in gesprek. Dit doen wij om voldoende informatie te krijgen over de mogelijkheden qua ruimte en technische installatie, zoals luchtafvoer en afzuiging.  Een grootkeuken in de zorginstelling hoeft echt niet saai en grijs te zijn. Wij ondersteunen je daarom graag bij de vormgeving van bijvoorbeeld jouw horecapunt in ontmoetingsruimtes van de zorginstelling. Denk bijvoorbeeld aan de koffie-corner, pantry, uitgiftebuffet of winkelpunt in de centrale hal. Dit vrolijkt een gezamenlijke ruimte in de zorg vaak op. Door de juiste vormgeving toe te passen leveren we een functioneel, maar ook sfeervol ontwerp voor de juiste doelgroep. Dit start allemaal bij Gro-Tech!

Een grootkeuken in de zorginstelling door Gro-tech

Voor een grootkeuken in de zorg zijn er twee aspecten belangrijk en dat zijn veiligheid en hygiëne. We bespreken met jou de mogelijkheden, regels, wetten en eisen. Uiteraard hebben we het ook over de faciliteiten, benodigde apparatuur en inrichting. Na onze kennismaking beginnen we met een realistisch ontwerp. Deze worden altijd gepresenteerd in 2D of 3D om een realistisch beeld weer te geven van de plannen. Ons designteam heeft veel kennis en kunde om alle mogelijkheden door te nemen. Met vertrouwen zet je de volgende stap: de realisatie! 

Na de realisatie kan de keuken veilig en hygiënisch gebruikt worden. Wij ondersteunen je ook graag bij het informeren van de werknemers over het gebruik van de apparatuur. Na de oplevering stoppen onze samenwerking en betrokkenheid niet. Mochten er na de oplevering belemmeringen in de keuken zijn of is er onderhoud nodig? Dan staat Gro-tech voor je klaar! Hierdoor blijft jouw keuken in de beste staat. Ons team van professionals combineert vakmanschap met creativiteit en functionaliteit om met jouw keuken in de zorg de harten van de patiënten te veroveren. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Ervaar de voordelen van Gro-Tech

Afhankelijk van jouw vraag kunnen wij op verschillende vlakken iets voor je betekenen. Of het nu gaat om enkel een nieuw (of tweedehands) apparaat of het maken van een totaal concept voor jouw onderneming. Wij staan voor je klaar! Onze adviseurs gaan vrijblijvend met je in gesprek om te inventariseren op welke vlakken we zouden kunnen ondersteunen. Enkele voordelen van een samenwerking met Gro-Tech:

  • Aanbod van hoogwaardige RVS maatwerk en professionele keukenapparatuur.
  • Uitstekend onderhoud en 24/7 service.
  • Optimalisatie van luchtkwaliteit door middel van afzuiging, ventilatie en ontgeuren. 
  • Sfeervol interieurontwerp in 2D of 3D, inclusief vloer- en verlichtingsplan en gedetailleerde maatwerk tekeningen. 
  • Informele omgangsvormen met Twentse nuchterheid en humor.

Gerelateerde projecten

Werkwijze

Een goed begin is het halve werk

Bij ons staat één principe centraal: jouw wensen en behoeftes. Onze werkwijze is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hier de stappen hoe wij jouw droom werkelijkheid maken.

1. Inventarisatie wensen

Bij Gro-Tech begint elke aanvraag met het verkennen van jouw wensen. We stellen open vragen en zijn benieuwd naar jouw verwachtingen, budget en tijdslijn. Wij zijn in deze fase jouw sparringpartner en nemen graag alle zorgen bij je weg!

2. Ontwerp

Na de inventarisatie verkennen we de ideeën voor een product of de concepten voor het maken van een passend ontwerp. Indien gewenst vullen we dit aan met een inspirerend moodboard en sfeervolle 3D impressies. In deze fase worden jouw wensen zichtbaar!

3. Offerte

Zodra het ontwerp groen licht krijgt, gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. In onze offerte stellen we duidelijk wat het gaat kosten om het product of project tot leven te brengen. Helder en eerlijk!

4. Realisatie en plaatsing

In deze fase steken we de handen uit de mouwen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we over tot de realisatie en plaatsing. We bouwen, creëren en implementeren het product of project op locatie. Wij regelen het voor je!

5. Service en Onderhoud

Na de plaatsing blijven wij graag verbonden voor service en onderhoud. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en worden storingen zo veel mogelijk voorkomen. Ons team staat 24/7 voor je klaar. We streven naar totale tevredenheid van de opdrachtgever.

Contact ons

Jouw keuken in de zorg naar de volgende stap?

Zorginstellingen vragen verschillende soorten keukens, dus maken wij op maat gemaakte oplossingen. Bij Gro-Tech is er voldoende kennis en kunde aanwezig om je verder te helpen. Neem gerust contact met ons op.