Munster

Domon Munster

Professionele keuken en volledige inrichting voor Domon Sushi

Gro-Tech en haar dochteronderneming AMEDI hebben met veel enthousiasme samengewerkt aan een bijzonder project over de grens. Voor een vaste relatie van Gro-Tech hebben wij een uniek totaalconcept gerealiseerd dat zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend is, Domon Sushi in Mรผnster.

Samenwerking

Wat begon als een verzoek om de keukeninrichting te realiseren, groeide al snel uit tot een nauwe samenwerking voor de volledige inrichting van de zaak. De opdrachtgever werd al snel overtuigd van de uitgebreide expertise van Gro-Tech en AMEDI op het gebied van interieurontwerp en besloot het vertrouwen te stellen in deze samenwerking. Vanaf het begin was duidelijk dat het niet alleen om functionaliteit ging, maar ook om de sfeer en uitstraling van het restaurant. Op basis van een moodboard heeft de designafdeling van Gro-Tech/AMEDI een prachtig en knus restaurant ontworpen, waarbij elk detail zorgvuldig is uitgewerkt.

Resultaat

Het resultaat heeft zowel de opdrachtgever als het team van Gro-Tech en Amedi verrast en verheugd. Door alles onder รฉรฉn dak uit te voeren, werden niet alleen tijdrovende gesprekken bespaard, maar kon ook het beste van beide bedrijven worden samengebracht. Het gevoel en de passie van het team hebben geleid tot een geweldig eindresultaat waar iedereen trots op kan zijn.

Dus, voor wie binnenkort in Mรผnster is, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan Domon Sushi en te genieten van een heerlijke culinaire ervaring in een prachtig vormgegeven omgeving.

Inrichting Domon Mรผnster