Lochem

LOTS eten & drinken

Succesvolle transformatie van start tot finish!

De Croissanterie, gelegen in het pittoreske Lochem, was een vertrouwde plek voor lokale bewoners en toeristen. Toen de eigenaar besloot om zijn zaak te vernieuwen, wist hij dat hij een betrouwbare partner nodig had die zijn visie kon omzetten in realiteit. Daarom wendde hij zich tot Gro-Tech, uit ervaring wist hij dat we uitstekende service bieden en professioneel betrokken zijn bij een project.

Samenwerking
Gro-Tech is gevraagd om mee te denken over het ontwerp en de functionaliteit van het nieuwe concept. Wij konden niet alleen onze expertise laten zien in het keukenontwerp, maar verraste de opdrachtgever ook met een inspirerend interieurontwerp. Dit heeft ervoor gezorgd dat Gro-Tech uiteindelijk ook de gunning heeft gekregen voor het inrichten van de bar, alsmede het leveren van maatwerk meubilair.
Tijdens de realisatie van het project hebben we de opdrachtgever een groot deel van de verbouwingswerkzaamheden uit handen genomen. In plaats van hem te belasten met het coördineren van verschillende partijen, nam Gro-Tech de opdracht turn-key aan. Dit betekende dat Gro-Tech verantwoordelijk was voor een groot deel van de bouw-aspecten van het project, zoals de wandenbouw, vloeren en tegelafwerking.

Resultaat
Onder de nieuwe naam “LOTS” staat in Lochem een toonbeeld van stijl en functionaliteit. De klanten worden verwelkomd in een prachtig ontworpen interieur, waar de bar naadloos aansluit op het warme interieur. Het is een plek geworden waar mensen graag samenkomen, genieten van heerlijke gerechten en de unieke sfeer ervaren die alleen bij LOTS te vinden is.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag mee, leveren inspirerende ontwerpen en kunnen volledig ontzorgen bij de realisatie van een verbouwing. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!