Waarom kopen als je kunt leasen?

Bij Gro-Tech begrijpen we de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd bij het investeren in hoogwaardige keukenapparatuur en interieur. Daarom bieden wij een unieke oplossing voor jouw horecakeuken: maatwerk leasepakketten. Deze leasepakketten sluiten perfect aan bij jouw wensen en budget. 

Waarom zou je kiezen voor leasen?

1. Behoud van liquiditeit: met leasing kun je je cashflow vrijmaken en het kapitaal elders in je bedrijf investeren. 

2. Houd je kredietwaardigheid intact: door te leasen behoudt je je financiële flexibiliteit en blijft je kredietwaardigheid op peil. 

3. Flexibele leasevoorwaarden: wij bieden duidelijke en transparante leaseovereenkomsten met flexibele terugkoopmogelijkheden. 

4. Alles in eigen beheer: van leasing tot plaatsing, onderhoud en service, wij regelen alles in eigen beheer voor een zorgeloze ervaring. 

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitgebreid assortiment met hoogwaardige apparatuur voor de professionele keuken en diverse interieuronderdelen voor jouw horeca onderneming. De professionele apparatuur en projectmeubilair worden aangeboden in leasepakketten vanaf € 2500,-. 

Persoonlijke service en snelle doorlooptijden zodat je snel kunt beschikken over jouw nieuwe apparatuur en/of interieur.

Maatwerkadvies van onze ervaren adviseurs. Zij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.  

Hoe nu verder?

Het aanvragen van een maatwerk leasevoorstel is eenvoudig. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op 0546-45755. Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de beste leaseoptie voor jouw onderneming. 

 

Investeer slim,

kies voor apparatuur leasen bij Gro-Tech!

Heb je een vraag of wil je meer weten?