Bedrijfsrestaurant en kantine

Grootkeukens van topkwaliteit

Dat een bedrijfsrestaurant of kantine meer is dan alleen een plek om de pauze door te brengen, weten we bij Gro-Tech maar al te goed. Een plek om te ontspannen en elkaar te ontmoeten, onder het genot van een heerlijke maaltijd. De juiste keuken in een bedrijfsrestaurant of kantine is hier een belangrijk onderdeel van. Bij Gro-Tech denken we met je mee en plaatsen we de keuken van jouw wensen. Bij ons geen saai bedrijfsrestaurant of kantine, maar een functionele en unieke bedrijfskeuken.

Bedrijfsrestaurant en kantine

Bedrijfsrestaurant en kantine

De juiste inrichting van een bedrijfsrestaurant en kantine met Gro-Tech

Bij een bedrijfskeuken in een bedrijfsrestaurant of kantine komt veel kijken. Allereerst is het belangrijk om stil te staan bij jouw concept. Ga je bijvoorbeeld voor een sfeervolle bistro met lokale lekkernijen of een hippe, kleurrijke kantine? We denken graag mee, adviseren en realiseren. Vind je het lastig om een concept te bedenken? Ook daar zijn we er voor jou. Want naast technisch vakmanschap, beschikken we over een goede dosis creativiteit.

Bij het kiezen van een concept voor jouw bedrijfsrestaurant of kantine, bepaal je welke sfeer je overbrengt. In een bedrijfsrestaurant of kantine staat ontmoeting centraal. Denk aan thuiswerkers en flexwerkers die behoefte hebben aan sociaal contact of vergaderingen en bedrijfsfeesten. Een goede uitstraling is daarbij belangrijk. Ook heeft een goed ingericht bedrijfsrestaurant een positieve invloed op de werknemers. Toegankelijkheid, sfeer en laagdrempeligheid. De juiste sfeer zet de toon voor een bedrijfsrestaurant of kantine. Wij beschikken over voldoende kennis en kunde om jou hiermee op weg te helpen.

Wat komt er verder kijken bij een grootkeuken in een bedrijfsrestaurant of kantine?

Er zijn veel verschillende soorten bedrijfsrestaurants en kantines. Het is daarom belangrijk om de juiste doelgroep voor ogen te hebben. Wil je graag een fijne kantine voor studenten in een drukke school? Dan is het belangrijk dat er tijdens piekmomenten genoeg ruimte is om te lopen. Voor scholen ontwikkelen we daarom voldoende loopruimte en een vlot kassasysteem. Uiteraard is bijna geen enkel bedrijfsrestaurant of kantine hetzelfde. We kijken nauwkeurig naar elke unieke situatie en hier passen wij ons ontwerp op aan. Tijdens de montage van de grootkeuken in een bedrijfsrestaurant of kantine gaan wij voor op maat gemaakte oplossingen.

Moderne bedrijfsrestaurants vereisen geavanceerde technologische oplossingen om de kookprocessen te optimaliseren, voedselverspilling te minimaliseren en de algehele efficiëntie te verhogen. Bij Gro-tech beschikken we over de modernste en efficiënte technologieën en apparatuur. Variërend van slimme keukenapparatuur tot energiezuinige systemen. Wat bij een grootkeuken in een bedrijfsrestaurant of kantine bijvoorbeeld niet mag ontbreken, zijn snelle vaatwassystemen. Daarnaast controleren we altijd de luchtafvoer en afzuiging. Elk pand is anders, dus wij bekijken elke situatie opnieuw. Hierdoor wordt er een grootkeuken geplaatst dat voldoet aan alle eisen.

Kies voor een bedrijfsrestaurant of kantine bij Gro-Tech

Bij Gro-Tech luisteren wij goed naar jouw wensen en eisen. Hierbij denken wij graag mee met de juiste inrichting en de plaatsing van apparatuur. Na onze kennismaking starten wij met een realistisch ontwerp. Is er een goedkeuring? Dan beginnen wij met de realisatie. Wij bouwen altijd op de meest duurzame en efficiënte manier. Bij Gro-tech gaan we voor kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Wij richten ons niet alleen op het maken van winst, maar we zijn ook ons erg bewust van de impact die we hebben op mens en milieu. Wij kiezen daarom voor groene stroom en zamelen gescheiden afval in. Daarnaast verduurzamen wij het gebouw door middel van zonnepanelen, lichtsensoren en LED-verlichting. 

Voordat wij écht starten met de realisatie van jouw bedrijfsrestaurant doorlopen we samen de investering, afschrijving en terugverdientijd. Ook helpen wij je verder in de juiste wet- en regelgeving. Mocht er na de oplevering een storing of onderhoud nodig zijn? Geen probleem! Wij blijven betrokken om problemen te verhelpen en te voorkomen. Goed onderhoud verlengt de levensduur van apparatuur. Bij Gro-tech gaan we voor een full-service samenwerking! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor een bedrijfsrestaurant of kantine bij Gro-Tech? Neem dan gerust contact met ons op. Zet de eerste stap naar jouw droomkeuken!

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Ervaar de voordelen van Gro-Tech

Afhankelijk van jouw vraag kunnen wij op verschillende vlakken iets voor je betekenen. Of het nu gaat om enkel een nieuw (of tweedehands) apparaat of het maken van een totaal concept voor jouw onderneming. Wij staan voor je klaar! Onze adviseurs gaan vrijblijvend met je in gesprek om te inventariseren op welke vlakken we zouden kunnen ondersteunen. Enkele voordelen van een samenwerking met Gro-Tech:

  • Aanbod van hoogwaardige RVS maatwerk en professionele keukenapparatuur.
  • Uitstekend onderhoud en 24/7 service.
  • Optimalisatie van luchtkwaliteit door middel van afzuiging, ventilatie en ontgeuren. 
  • Sfeervol interieurontwerp in 2D of 3D, inclusief vloer- en verlichtingsplan en gedetailleerde maatwerk tekeningen. 
  • Informele omgangsvormen met Twentse nuchterheid en humor.

Gerelateerde projecten

Werkwijze

Een goed begin is het halve werk

Bij ons staat één principe centraal: jouw wensen en behoeftes. Onze werkwijze is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. Bekijk hier de stappen hoe wij jouw droom werkelijkheid maken.

1. Inventarisatie wensen

Bij Gro-Tech begint elke aanvraag met het verkennen van jouw wensen. We stellen open vragen en zijn benieuwd naar jouw verwachtingen, budget en tijdslijn. Wij zijn in deze fase jouw sparringpartner en nemen graag alle zorgen bij je weg!

2. Ontwerp

Na de inventarisatie verkennen we de ideeën voor een product of de concepten voor het maken van een passend ontwerp. Indien gewenst vullen we dit aan met een inspirerend moodboard en sfeervolle 3D impressies. In deze fase worden jouw wensen zichtbaar!

3. Offerte

Zodra het ontwerp groen licht krijgt, gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. In onze offerte stellen we duidelijk wat het gaat kosten om het product of project tot leven te brengen. Helder en eerlijk!

4. Realisatie en plaatsing

In deze fase steken we de handen uit de mouwen. Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we over tot de realisatie en plaatsing. We bouwen, creëren en implementeren het product of project op locatie. Wij regelen het voor je!

5. Service en Onderhoud

Na de plaatsing blijven wij graag verbonden voor service en onderhoud. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en worden storingen zo veel mogelijk voorkomen. Ons team staat 24/7 voor je klaar. We streven naar totale tevredenheid van de opdrachtgever.

Contact ons

Jouw bedrijfsrestaurant of kantine naar de volgende stap?

Dat een bedrijfsrestaurant of kantine meer is dan alleen een plek om de pauze door te brengen, weten we bij Gro-Tech maar al te goed. Daarom helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op.