Zuiderpark Den Haag

Restaurant De Gouden Wok

Nieuwe routing, transformatie en shared dining!

In een mooie samenwerking met de opdrachtgever heeft Gro-Tech een ware transformatie bewerkstelligd in het gevestigde restaurant De Gouden Wok Zuiderpark in Den Haag. Het restaurant met een rijke geschiedenis in de stad onderging een ingrijpende renovatie, waarbij niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionele aspecten van de eetervaring werden aangepakt.

Samenwerking

Het project begon met het volledige strippen van het restaurant en de routing werd onder de loep genomen. In samenwerking met Gro-Tech werd niet alleen het visuele aspect aangepakt, maar werd ook de indeling van het restaurant herzien. Dit resulteerde in een geoptimaliseerde routing, waardoor gasten nog eenvoudiger hun favoriete gerechten kunnen samenstellen. Een directe respons op de wensen van de gasten was de uitbreiding van de capaciteit van de buffetten. Hierdoor kunnen bezoekers nu nog meer genieten van het uitgebreide aanbod aan heerlijke gerechten.

Resultaat

Het luisteren naar de behoeften van de klanten stond centraal bij het herontwerpen van De Gouden Wok Zuiderpark. Een opmerkelijke toevoeging aan het restaurant is het nieuwe hotpot buffet. Hiermee kunnen gasten genieten van deze nieuwe populaire ervaring van shared dining. Deze toevoeging weerspiegelt niet alleen de evoluerende culinaire trends maar biedt ook een dynamische eetervaring voor de bezoekers. Na de grondige make-over is restaurant De Gouden Wok Zuiderpark helemaal klaar voor de toekomst. Het restaurant combineert nu eigentijdse esthetiek met verbeterde functionaliteit, waardoor het niet alleen een culinair hoogtepunt is maar ook een plek waar gasten kunnen genieten van een vernieuwende en plezierige eetervaring.

Dus voor wie op zoek is naar een eigentijdse culinaire bestemming; De Gouden Wok Zuiderpark in Den Haag is nu open en nodigt iedereen uit om snel een kijkje te komen nemen!