Eindhoven

MOJO Japanese Kitchen

Een verfijnde Sushi-ervaring en efficiënte keukeninrichting

Toen MOJO besloot om een nieuwe vestiging in Eindhoven te openen, wist het restaurantteam dat ze konden vertrouwen op de expertise en service van Gro-Tech. Gro-Tech had al succesvol samengewerkt met MOJO bij de inrichting van hun filialen in Hilversum en Utrecht. Daardoor vonden ze ons de ideale partner om ook in Eindhoven een uniek ontwerp te realiseren.
Deze moderne sushi-keten vroeg om ervaring en expertise in het efficiënt inrichten van de koude- en warme keuken. Met daarbij veel aandacht voor de spoelkeuken en de koel- en vriesopslag. Gro-Tech had bewezen dat ze deze uitdagingen aankonden en is goed bekend met de specifieke eisen die het creëren van een verfijnde sushi-ervaring met zich meebrengt.

Samenwerking
Het team van Gro-Tech werkte nauw samen met MOJO om een ontwerp te creëren dat de snelheid en kwaliteit van het eten kon waarborgen. Zonder concessies te doen aan de esthetiek en functionaliteit. Het resultaat was een keukeninrichting dat tot in de puntjes was uitgedacht en perfect aansloot bij de behoeften van MOJO.
De koude- en warme keuken werden ontworpen met een focus op workflow-efficiëntie, waardoor de chefs soepel konden werken en de gerechten met precisie konden bereiden. De spoelkeuken werd zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat de afwas snel en effectief kon worden afgehandeld. Terwijl de koel- en vriesopslag voldoende capaciteit bood om de verse ingrediënten op de juiste temperatuur te bewaren.
Het ontwerp van Gro-Tech zorgde voor een efficiënte werkomgeving. Maar het straalde ook de stijl en sfeer uit die perfect aansloten bij de identiteit van MOJO. Het restaurant in Eindhoven is een plek waar gasten kunnen genieten van een verfijnde sushi-ervaring in een prachtige en goed georganiseerde omgeving.

Resultaat
MOJO Eindhoven is zeer tevreden met de service van Gro-Tech. De samenwerking resulteerde in een prachtig ingerichte vestiging die voldoet aan alle eisen van een moderne sushi-keten. Er is een uniek ontwerp ontstaan en gerealiseerd in samenwerking met de klant. Wij zijn heel trots op het verloop en eindresultaat van dit project.