Hilversum

Bedrijfsrestaurant Evangelische Omroep

Een complete transformatie van de bedrijfskantine

Toen de Evangelische Omroep (EO) besloot dat hun bedrijfskantine een grondige renovatie nodig had, zochten ze naar een partner die niet alleen de ruimte kon vernieuwen, maar ook kon zorgen voor een frisse uitstraling en efficiënte indeling. Gro-Tech werd gekozen vanwege hun uitstekende service en vermogen om te luisteren naar de behoeften van de klant.
De EO had verschillende uitdagingen in hun bedrijfskantine. De apparatuur was verouderd en er was een gebrek aan ruimte. Bovendien wilden ze een moderne en uitnodigende sfeer creëren voor hun medewerkers. Gro-Tech begreep deze uitdagingen en werkte nauw samen met de EO om een oplossing op maat te bieden.

Samenwerking

Het proces begon met het maken van gedetailleerde keukentekeningen, die werden ondersteund door een inspirerend interieurontwerp. Dit gaf de EO een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor de nieuwe bedrijfskantine. Het team van Gro-Tech werd al snel gekozen om niet alleen de nieuwe apparatuur te leveren, maar ook de uitgiftebuffetten. De klant was zo enthousiast over de resultaten dat Gro-Tech later werd gevraagd om ook de nieuwe pantry te realiseren.
Wij begrijpen dat functionaliteit en efficiëntie net zo belangrijk zijn als het esthetische aspect. Daarom is van belang om te luisteren naar de wensen van de mensen die dagelijks in de bedrijfskantine werken. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp dat perfect aansloot bij de behoeften van de medewerkers van de EO.

Resultaat

De bedrijfskantine van de Evangelische Omroep is nu een ware blikvanger. Medewerkers worden verwelkomd in een moderne en functionele ruimte, waar ze kunnen genieten van heerlijke maaltijden in een ontspannen sfeer.
De succesvolle transformatie is een resultaat van goed luisteren, maatwerkoplossingen bieden en voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Wij zijn erg trots op de prettige samenwerking en het mooie kwalitatieve eindresultaat.

Na het succesvol transformeren van de bedrijfskantine, kreeg Gro-Tech nog een aanvullende opdracht. Binnenkort zal ook de voorbereidingskeuken compleet worden vernieuwd met op maat gemaakt roestvrijstalen tafels.

buffet bedrijfskantine