Dagbesteding & SWB gerelateerd

De dagbestedings sector staat onder druk van bezuinigen. Dé uitdaging voor deze sector is het zoeken naar een derde geldstroom. Een succesvol horeca concept kan hier uitkomst bieden. Er zijn talloze voorbeelden van zeer succesvolle concepten waarbij het mes soms niet aan twee maar zelfs aan drie of vier kanten snijdt.

Het ontwikkelen van bedrijfskeukeninrichtingen passend bij de doelgroep begint al bij het algemeen vlekkenplan van de locatie; komen de cliënten snel en veilig op de werkplek en hoeveel begeleiding is hier aanwezig? Hoe gaan we om met vraagstukken als medicijnverstrekking en privacy? Hoe staat het met de voedselveiligheid van producten welke door cliënten zijn geproduceerd? Allemaal thema’s die aandacht vragen en al tijdig in het traject meegenomen dienen te worden.

Het gemiddelde bedrijfsrestaurant in SWB gerelateerde bedrijven kenmerkt zich door een vloeiende routing en razendsnelle doorstroom van restaurantgebruikers. Een overdaad aan zintuigelijke prikkels zijn niet wenselijk en de presentatie dient zo gelijkmatig mogelijk te gebeuren. Gezonde producten met een minimum aan suiker en vetten dragen bij aan een evenwichtig voedingspatroon.
Aandacht voor diëten is van belang.

Voor de adviseurs / ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om binnen de door uw organisatie gestelde kaders een succesvol concept neer tezetten. Indien gewenst kunnen wij onze focussen op een turn-key aanpak van het volledige traject. Hierbij zal er ook aandacht worden besteed aan bouwbegeleiding en project coördinatie In de ontwikkelingsfase zullen wij veel tijd en aandacht besteden aan zaken als vlekkenplan en budget bepalingen. Wanneer we inzoomen op bepaalde oplossingen dan komen we bij de detaillering en exploitatie berekeningen. Vanzelfsprekend worden de plannen ook doorlopende getoetst aan de strenge eisen rondom veiligheid en hygiëne.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw dagbesteding keuken, productie keuken en bedrijfsrestaurant inrichting. Bij Gro-Tech is uw volledige restaurant ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.

Neem vrijblijvend contact op