Terug naar nieuws

Zelfbedieningsbuffet, heel gastvrij!

Een buffet of zelfbedieningsbuffet kan op verschillende momenten van de dag en voor verschillende gerechten worden ingezet en heel gastvrij ogen. Voor koude gerechten zoals verse salade, hippe poke bowls en belegde broodjes. Maar ook voor warme gerechten zoals huisgemaakte soepen, exotische tapas en heerlijke visgerechten. Het grote voordeel van een buffet is dat er minder personeel ingezet kan worden om dezelfde hoeveelheid gasten te bedienen. In de huidige krappe arbeidsmarkt, is dat zeker iets om over na te denken. Doordat de gasten zichzelf bedienen hebben jouw medewerkers meer tijd beschikbaar om de overige werkzaamheden en service rustiger en nauwkeuriger uit te voeren. Dit komt de gastvrijheid ten goede.
Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de gasten gerechten en hoeveelheden opscheppen die ze daadwerkelijk nuttigen. Hierdoor wordt er minder voedsel verspilt bij een gastvrij zelfbedieningsbuffet. Gro-Tech heeft al diverse buffetten mogen realiseren, benieuwd welke? Neem een kijkje in de keuken van het bedrijfsrestaurant van de Evangelische omroep of restaurant De Gouden Wok.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een buffet? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan je graag te woord!