Onderwijs

Geen branche zo dynamisch als het onderwijs. Schaalvergroting van de locaties en fusies van verschillende organisaties zijn aan de orde van de dag. De moderne onderwijsfaciliteiten en leskeukens onderscheiden zich door een grote mate van multifunctionaliteit en bedrijfsefficiency.
De inrichting moet aansprekend zijn en het de leerlingen mogelijk maken zich volledig te focussen op de lesstof. Onze onderwijskeuken en leskeukens worden ingezet in verschillende sectoren met vooral zeer uiteenlopende gebruikersgroepen. In onze visie betekent dit dat de materialen en installaties bestand dienen te zijn tegen ondoordacht of ondeskundig gebruikt.

Voor de adviseurs / ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om binnen de door uw organisatie gestelde kaders een succesvolle onderwijskeuken te realiseren. Indien gewenst kunnen wij onze focussen op een turn-key aanpak van het volledige traject. In de ontwikkelingsfase zullen wij veel tijd en aandacht besteden aan zaken als vlekkenplan en budget bepalingen. Vanzelfsprekend worden de plannen ook doorlopende getoetst aan de strenge eisen rondom veiligheid en hygiëne.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw onderwijskeuken en leskeukeninrichting Bij Gro-Tech is uw onderwijskeuken ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.

Neem vrijblijvend contact op