Scheepvaart

De scheepvaart is een sterke groeimarkt. Veel scheepswerven hebben het opdrachtenboek vol en hebben steeds minder beschikbare tijd van kiellegging tot doopceremonie. In nagenoeg alle gevallen is de keukenleverancier één van de laatste partijen die aan boord kan. Vanuit dat standpunt bezien is de sector verreweg het meest gebaat bij een grootkeukenleverancier die aan drie belangrijke eisen voldoet:
1             Flexibiliteit binnen de afgesproken planning
2             Flexibiliteit binnen de overeengekomen uitvoering
3             Flexibiliteit binnen de hamerslagvaste aanneemsom

Gro-Tech kijkt graag met u mee naar de ontwikkeling van de nieuwe keukens aan boord. Onze engineers zijn ervaren en door de wol geverfde aanpakkers die niet weglopen voor uitdagingen. Indien er een bestek ligt kunnen onze rekenaars hier snel en vakkundig op reageren. Verbeterpunten benoemen we altijd, evenals besparingsmogelijkheden.

Onze montage ploegen zijn ervaren teams van vaktechnisch hooggeschoold personeel dat binnen heel Europa ingezet kan worden voor montage en afbouw. Een zeer uitgebreide ingebruikname en test-cyclus behoort tot de standaard leverings service van Gro-Tech. Samen met u nemen wij op de eerste proefvaarten onze verantwoordelijkheid voor gasten en crew.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw scheepskeuken en scheepskeukeninrichting. Bij Gro-Tech is uw scheepvaartkeuken ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.

Neem vrijblijvend contact op