Terug naar nieuws

Nieuw buffet en uitgifte voor de EO!

In het bedrijfsrestaurant van de Evangelische Omroep (EO) is een bijzondere upgrade doorgevoerd. Het buffet en de uitgifte zijn onlangs voorzien van een nieuw en doordacht ontwerp, dat voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen. Vanuit de open keuken worden iedere dag heerlijke maaltijden bereidt met dagverse producten. De uitgifte sluit optimaal aan op de open keuken. Dit zorgt voor een soepele en gestroomlijnde bediening, waarbij medewerkers en bezoekers kunnen genieten van een uitgebreide selectie van gerechten. Gro-Tech heeft haar expertise ingezet om te adviseren in het totale ontwerp van het buffet en geschikte buffetapparatuur, zodat het bedrijfsrestaurant voldoet aan de wensen van de EO.

Maatwerk koffie-meubel

Voor een snelle en eenvoudige uitgifte van koffie is een maatwerk koffie-meubel geplaatst. Dit meubel is speciaal afgestemd op self-service en sluit goed aan op de routing van het buffet en de uitgifte. Daardoor onstaat er een optimale doorstroming van de bezoekers en is het verkrijgen van een heerlijke kop koffie heel eenvoudig.

EO kiest opnieuw voor Gro-Tech na succesvolle samenwerking

Na deze succesvolle eerste samenwerking, heeft Gro-Tech nu een vervolgopdracht ontvangen voor het vernieuwen van de bedrijfskeuken. Wij zijn zeer verheugd over het vertrouwen van de Evangelische omroep en kijken er naar uit om opnieuw aan de slag te gaan. Samen streven we naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking.