Terug naar nieuws

Hotpot, een nieuwe culinaire trend!

De “Hotpot” verovert Nederland in snel tempo. Het is een traditionele Chinese kookstijl waarbij ingrediënten worden gedeeld en bereid in een gezamenlijke pot met bouillon. Deze culinaire trend biedt een unieke eetervaring en heeft de harten van foodies en liefhebbers van gezellig tafelen veroverd. Als leverancier van hoogwaardige keukenapparatuur voor restaurants, begrijpen wij dat het hebben van de juiste apparatuur essentieel is om te kunnen profiteren van deze trend.

De hotpot is een hotspot

Hotpotten, ook Chinees fonduen genoemd, is een kookstijl waarbij rauwe ingrediënten worden gekookt in een gemeenschappelijke pot met hete bouillon. De gasten koken gezamenlijk aan tafel en dippen de gekookte ingrediënten in verschillende sauzen voor extra smaak. Om te kunnen profiteren van de groeiende populariteit van hotpotten, is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige keukenapparatuur. Wij bieden een breed scala aan professionele apparatuur welke perfect geschikt is voor het bereiden van hotpotten. In het bijzonder bijvoorbeeld een kookketel waarin tot wel 150 liter bouillon bereid kan worden.
Daarnaast kunnen wij ook ondersteunen om deze trend succesvol in jouw restaurant te implementeren. Ons assortiment aan grootkeukenapparatuur, ventilatiesystemen en kennis van maatwerkmeubilair zorgen ervoor dat je de juiste tools hebt om te kunnen profiteren van de groeiende populariteit van hotpotten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze service en diensten uw restaurant kunnen ondersteunen in het realiseren van een unieke hotpot-ervaring!