Terug naar nieuws

Greenfry, de electrische friteuse!

De Greenfry is een electrische friteuse, het pronkstuk uit de Gastrodis Profi-Line 750 serie. De friteuse onderscheidt zich door zeer hoge afbakcapaciteiten en een degelijk uitgevoerde opbouw. De gebruikte componenten zijn van hoogwaardige en robuuste kwaliteit en geven de gebruiker langjarig culinair plezier en comfort. De volledig uit roestvrijstaal opgebouwde unit is eenvoudig te reinigen. De oliereservoirs zijn voorzien van elektrische elementen. Onder deze elementen is een ruime koude zone voorzien waar kruim en vervuiling worden opgevangen en niet langer meebakken in de hogere temperatuurzones. Met dit systeem heeft frituurolie een aanmerkelijk langere levensduur. De elementen in de kuip zijn eenvoudig kantelbaar waardoor er goed en snel gereinigd kan worden.

Uitgebreide mogelijkheden en gebruiksvriendelijk

De Greenfry is voorzien van een volledig geïntegreerde waterdichte 7”HD touchscreen display. Het systeem heeft
tot 20 volledig aanpasbare kookprogramma’s. Met behulp van diverse afbeeldingen is het programma eenvoudig te
selecteren en doet de Greenfry het werk voor u met 1 druk op de knop. Zodra een bakprogramma gereed is zal met behulp van een geluidssignaal de automatische mandenlift opstijgen.

Duurzaam en energiezuinig

Tevens is de electrische friteuse Greenfry voorzien van een intelligent baksysteem. Dit groene systeem detecteert de hoeveelheid belading en past hier direct de afbaktijd en vermogen op aan. Zodra de friteuse een rustmoment heeft kunt u gebruik maken van de ECO-functie, waardoor het vermogen voor het warmhouden van het vet tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast is de Greenfry voorzien van een volledig automatisch vetfiltersysteem. Dit systeem stelt u in staat om het vet fijn te filteren, terwijl het vet nog warm is! Zo kunt u binnen een tijd van minder dan 4 minuten uw bakproces vervolgen met gereinigd vet.

Nieuw reinigingssysteem

De Greenfry maakt tijdens dit filterproces gebruik van het nieuwe gepatenteerde reinigingssysteem. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het vet, maar ook de vetkuip wordt gereinigd. Mede door dit systeem gaat uw vet tot wel 4x langer mee dan bij gebruik met een traditionele frituur. Het meubel is standaard uitgerust met een set roestvrijstalen stelpoten.

Op aanvraag kan de unit met hygiënische afgewerkte roestvrijstalen vloerplinten worden geleverd.

Meer weten over de Greenfry? Neem dan gerust contact met ons op!