Zorginstellingen & Institutionele sector

“De Zorg” is een ruim begrip voor de grote groep instellingen en organisaties die zich bezig houdt met Cure & Care voor groepen mensen die hier behoefte aan hebben. Het werken met convenience en halffabricaten ontwikkeld zich nog steeds. De traditionele grootkeuken komt een beetje in de verdrukking en wordt in veel gevallen vervangen door een beperkte regenereerkeuken aangevuld met huiskamer keukens die we kennen uit het kleinschalig wonen.

De Gro-Tech ontwerp en project afdeling heeft reeds vele succesvolle concepten helpen ontwikkelen en implementeren. Het toepassen van de modernste bereidings en regenereer technieken in combinatie met optimale voedselveiligheid is voor ons vanzelfsprekend. Onze adviseurs kunnen u van dienst zijn bij alles wat raakt aan voedselbereiding, voedseltransport, voedselopslag en voedseluitgifte.

Indien gewenst kunnen wij onze focussen op een turn-key aanpak van het volledige traject. In de ontwikkelingsfase zullen wij veel tijd en aandacht besteden aan zaken als concept ontwikkeling en optimale budget bepaling. In de implementatiefase richten wij ons op training en instructie van de medewerkers. In onze visie is een traject pas succesvol als de mensen er tevreden over zijn.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw grootkeuken of afdelingskeuken. Ondersteuning op het gebied van kleinschalig wonen kunnen wij eveneens bieden. Bij Gro-Tech is uw grootkeukeninrichting of huiskamerkeuken ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.

Neem vrijblijvend contact op