Wereldkeukens & Wokrestaurants

De wereldkeukens zijn in opmars. De doorontwikkeling van de traditionele wok restaurants is een volgende fase in gegaan. De nieuwste generatie ondernemers kijkt letterlijk de wereld over om het aanbod in haar eigen restaurants up-to-date te houden. Waar de consument kieskeuriger wordt, zijn de ondernemers vindingrijker geworden.

Gro-Tech heeft zich de laatste jaren toegelegd op twee specialisaties in de wereldkeuken sector:

Nieuwbouw:
1: Het volledig ontwerpen, inrichten en bouw-begeleiden van nieuwe locaties (van 800 tot 2400 m2)
Onze designers kunnen u volledig ondersteunen met tekenwerk voor vergunningsaanvragen, brandweer eisen, en hinderwet situaties. Omdat de nieuwste wereldkeukens soms op woonboulevard locaties worden gesitueerd is er soms ook ondersteuning noodzakelijk voor bestemmingsplan wijziging. Wij zijn u hiermee graag van dienst.

Bestaande bouw:
2: Het door ontwikkelen en transformeren van bestaande wok-concepten tot moderne wereldkeukens. Omdat het hier vaak om bestaande locaties met een beperkt aantal zitplaatsen gaat is er veel aandacht voor de ruimte efficiënte indeling van het geheel. De bestaande wok-keukens worden niet of nauwelijks aangepakt; de aandacht gaat met name naar de buffetten: voorgerechten; nagerechten en de natuurlijk de modern aangeklede wok, gril en teppan yaki buffetten. Gro-Tech werkt samen met de buffet-, of interieurbouwer van uw keuze; maar we kunnen vanzelfsprekend ook onze eigen relaties aandragen.

Voor de wereldkeuken ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om samen met u te kijken naar de meest aantrekkelijke wereldkeuken inrichting. Omdat veel locaties oorspronkelijk niet als horeca pand zijn ontwikkeld is er naast een stuk ervaring ook veel creativiteit noodzakelijk. Van entree tot uitgiftebuffetten; en van productie keuken tot opslag. Ieder element heeft aandacht nodig. Bijzondere aandacht schenken wij aan het spoelkeukenprogramma. Vanwege het omvangrijke aanbod van vaatwerk is hier vaak een enorme kosten besparing te realiseren. Laat u hier adviseren door onze spoelkeuken specialisten.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw wereldrestaurant keuken. Bij Gro-Tech is uw wereldkeuken inrichtingsontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.