Service, montage en onderhoud

Service, plaatsing, montage en onderhoud aan en voor uw keuken apparatuur houdt Gro-Tech voornamelijk in eigen beheer.
Gespecialiseerde monteurs zullen in geval van storing of andere calamiteiten de uitval tot een minimum trachten te beperken. Deze fabrieksgetrainde monteurs staan 24 uur per dag voor u klaar.

Service:

Eventueel voorkomende storingen komen nooit gelegen, echter vaak gebeuren ze ook op tijden buiten de normale kantoortijden. In dat geval is het goed om te weten dat u aan Gro-Tech een betrouwbare partner heeft die over een eigen servicedienst beschikt die 24 uur per dag bereikbaar is.

Montage:

Het Gro-Tech montage team is gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen en ingebruikname van de apparatuur, tevens zal na plaatsing een duidelijke gebruikersinstructie volgen voor degene die daadwerkelijk met de apparatuur komen te werken. Het is tenslotte belangrijk dat de medewerkers weten wat ze met de apparatuur kunnen, nog belangrijker is misschien om te weten wat ze er niet mee kunnen doen.
Tot slot garanderen een jarenlange en regelmatige bijscholing van onze technici een perfect afgewerkt en gebruiksklaar opgeleverde installatie.

Onderhoud:

Gro-Tech biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Dit biedt u de zekerheid van tijdig en preventief onderhoud wat de volgende voordelen voor u als ondernemer heeft:

  • Apparatuur is bedrijfszekerder
  • Apparatuur heeft een langere levensduur
  • Apparatuur heeft een hoger rendement
  • Preventief onderhoud voorkomt onverwacht hoge reparatiekosten.

 Tevens krijgt u als opdrachtgever een extra korting op de te gebruiken onderdelen.