Fastfood en snackbar

De dynamische wereld van de fastfood is al jaren volop in ontwikkeling. Het traditionele cafetaria aanbod wordt aangevuld met complete maaltijden, bedrijfs-, of hapjes catering. Verse broodjes of gezonde snacks zijn niet meer weg te denken uit de sector.

Om mee te gaan met deze trends is een slimme en vooral complete bedrijfskeuken inrichting van levensbelang. Een krachtige bakwand vóór in de zaak wordt regelmatig ondersteund door een efficiënt ingerichte bedrijfskeuken achter de schermen. Verschillende bereidingstechnieken worden gecombineerd om op concurrerende wijze een verstrekkingsprogramma aan te bieden. Uw klanten kiezen niet alleen voor gemak maar zeker ook voor kwaliteit.

Voor de adviseurs / ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om uw visie te vertalen naar een modern en efficiënt bedrijfskeuken ontwerp . Het kost tijd en energie om de juiste vertaalslag te maken en het ideale bedrijfskeukenontwerp op papier te krijgen. Onze inspanningen gaan verder dan alleen de keuken; wij brengen uw gehele zaak in kaart en ondersteunen uw bij planvorming en inrichting. Wij kijken samen met u naar uw investering, afschrijving en terugverdientijd. Uitgebreide exploitatiebegrotingen rondom de installatie horen hier vanzelfsprekend ook bij.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw cafetaria of snackbar. Bij Gro-Tech is uw bedrijfskeuken-, en of cafetariaontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.