Bistro & a la Carte

De traditionele horecakeuken inrichting voor Bistro of à la carte restaurant is tegenwoordig niet eenvoudig te bepalen. In de à la carte sector is de chef alles bepalend. Welke overtuigingen en werkwijzen liggen ten grondslag aan zijn of haar concept? We kennen de traditionele Meesterkoks met gevoel voor ambacht en traditie, maar inmiddels dient zich ook een hele nieuwe generatie sterrenkoks aan die op vooruitstrevende en zelfs experimentele wijze te werk gaan. Het is met name deze groep vakmensen die verantwoordelijk is voor ontwikkeling van de moderne keuken inrichting. Nieuwe kooktechnieken, energie efficiënte apparatuur en State of the Art maatwerk oplossingen worden door de moderne chefs als vanzelfsprekend beschouwt. Uw bedrijfskeuken moet passen als een maatpak.

Voor de adviseurs / ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om de visie van de chef te vertalen naar een modern en efficiënt bedrijfskeuken ontwerp. Ieder pand is weer anders en iedere chef heeft een eigen(wijze) werkwijze. Het kost tijd en energie om de juiste vertaalslag te maken en het ideale bedrijfskeukenontwerp op papier te krijgen. Nu investeren om straks te besparen is een veelgebruikte term in onze sector.

Het meest optimale bedrijfskeuken ontwerp dient niet alleen te voldoen aan de strenge eisen rondom veiligheid en hygiëne, maar dient ook te passen binnen de budgettaire mogelijkheden. Wij kijken samen met u naar uw investering, afschrijving en terugverdientijd. Uitgebreide exploitatiebegrotingen rondom de installatie horen hier vanzelfsprekend ook bij.

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw horecakeuken en restaurant. Bij Gro-Tech is uw horecakeuken ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.