Sushi vitrine

Sushi vitrine nodig voor uw sushi restaurant? Een groeiend deel van het horeca landschap wordt gedomineerd door de Sushi-, en Grill restaurants. De traditionele Japanse à la Carte restaurants zijn er nog volop, en worden aangevuld met een groeiend aantal All You Can Eat restaurants. Binnen Gro-Tech is er een aparte divisie van specialisten die zich heeft toegelegd op de bedrijfskeuken inrichting van de Japanse keukens, sushi keukens en Japanse sushi en grill keukens. De sushi chef, de teppan yaki chef en de frituur koks hebben allemaal een zo efficiënt mogelijke werkplek nodig. Afzonderlijke eenheden die ieder met eigen expertise samenwerken in het geheel.

Sushi keuken

Een goed functionerende sushikeuken heeft voldoende ruimte om een goede voorbereiding mogelijk te maken; vis snijden, rijst koken, groente snijden en omelet bakken. Alles vers en alles in eigen huis. De daadwerkelijke productie van de Maki, Naresushi, Nigiri, Guncan en Sashimi is vakwerk waarbij de chefs uiterst kritisch reageert op de inrichting van z’n werkplek. Dankzij onze specifieke ervaring op dat gebied kunnen wij in de meest uiteenlopende situaties een efficiënte sushikeuken ontwerpen

Sushi vitrine

Voor de grill, de teppanyaki en de wok-koks geldt vaak een beperkte ruimte waarbinnen een enorme productie moet worden gerealiseerd. De voorbereiding en efficiënte opslag van grijpvoorraad is net zo belangrijk als de juiste opstelling van de wokkeuken de teppan-yakibakplaten of de grills. Samen met u kijken onze adviseurs naar de meest effectieve opstelling. Tevens is het mogelijk om een aparte sushi vitrine in het restaurant te plaatsen, zodat dit gemakkelijk aangevuld kan worden. In deze sushi vitrine blijft de sushi vers en kunnen bezoekers van het restaurant zichzelf bedienen.

Sushi vitrine

Voor de specialistische adviseurs / ontwerpers van Gro-Tech is het een uitdaging om samen met u te kijken naar de meest efficiënte sushi keuken. Ieder pand heeft z’n eigen karakteristieken en ieder concept zoekt naar een andere invalshoek als het gaat om een fraaie integratie van de verschillende dranken en sushi uitgifte en retourname van vaatwerk. Dit laatste element is van zeer groot belang omdat het aanbod van vaatwerk in de sushi en grill keuken gemiddeld 4 keer de omvang heeft van een traditionele keuken. Laat u hier adviseren door onze spoelkeuken specialisten.

Meer informatie over sushi keukens?

Gro-Tech beschikt over een eigen design afdeling met ruime ervaring op het gebied van ontwerp en inrichting van uw sushi restaurant en sushi keuken zoals de sushi vitrine. Bij Gro-Tech is uw horecakeuken ontwerp kosteloos en vrijblijvend. Wij sluiten niemand uit en gaan een uitdaging graag aan. Wij willen graag van uw visie leren. Laat onze adviseurs contact met u opnemen voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvend voorstel.