Koelwerkbank

KoelwerkbankBent u op zoek naar een nieuwe koelwerkbank? Gro-Tech is de specialist op het gebied van koelwerkbanken, horeca koelkasten en kleiner apparatuur zoals ijsblokjesmachines of verschillende accessoires voor uw koelwerkbank. Het vers houden en gekoeld opslaan van etenswaren, vleeswaren en klaargemaakte gerechten is belangrijk voor de kwaliteit van uw restaurant. Dit is gemakkelijk te realiseren met een werkbank van kwaliteit en de langere levensduur van de door ons geselecteerde koelassortiment.

Laag energieverbruik en modern design

In samenwerking met Gram Commercial, Veld Koeltechniek, Nortech Blast-Chillers en IceMatic leveren wij de nieuwste en meest functionele horeca apparatuur. Zo kunt u denken aan een ecologische gekoelde werkbank met een extra laag energieverbruik. Er zijn een tal van mogelijkheden en om tot een goed besluit te komen en een koelwerkbank aan te schaffen die volledig aansluit op uw wensen. Gro-Tech zet de voor- en nadelen voor u op een rij en komt graag bij u kijken op locatie. Tevens is het mogelijk om een service- en onderhoudscontract bij ons af te sluiten zodat uw koelwerkbank blijft functioneren naar behoren.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor uw koelwerkbank? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of plan een terugbel afspraak voor ons in. Twijfelt u over de aanschaf van een koelwerkbank of heeft u meerdere vragen? Wij adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw horeca keuken.

Neem vrijblijvend contact op