Horeca koelkast

Hebt u een professionele horeca koelkast nodig? Gro-Tech biedt een ruim aanbod op het gebied van horeca koelkasten, horeca vrieskasten, koelwerkbanken en vrieswerkbanken. Tevens leveren wij diverse kleinschalig horeca apparatuur zoals ijsblokjesmachines, wijnkoelers en andere handige snufjes voor in uw horecakeuken. Ondanks dat het vaak te gecompliceerd is om alle onderdelen en facetten van de koeltechniek tot in detail te omschrijven bieden wij echter altijd een passende oplossing op maat voor uw horeca koelkast of complete bedrijfskeuken. Hierbij letten wij op een aantal zeer belangrijke maatstaven zoals functionaliteit, kwaliteit en de levensduur. Daarnaast speelt energieverbruik, bedrijfszekerheid en design een belangrijke rol. Het is immers belangrijk dat uw horeca koelkast aansluit op uw wensen en dat deze langdurig meedraait in uw bedrijfskeuken of horeca keuken.

Een professionele horeca koelkast is de oplossing!

Horeca koelkast

Om dit voor u te realiseren werkt Gro-Tech samen met een aantal gerenommeerde bedrijven zoals Gram Commercial en Afinox en zijn wij een officiële dealer van Gastrodis. Op deze manier kunnen wij iedere aanpassing en vervanging doen om u van een complete en afgewerkte horecakeuken of bedrijfskeuken te voorzien. Wij leveren niet alleen horeca koelkasten of horeca apparatuur, maar bieden de oplossing voor uw horecagelegenheid. Een horeca koelkast is te krijgen in verschillende formaten, dus laat u goed adviseren door één van onze adviseurs op het gebied van horeca apparatuur.

Wilt u meer informatie over onze horeca koelkasten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of laat u terug bellen door één van onze adviseurs.

Neem vrijblijvend contact op