Horeca inrichting

Tijdens de projectaanpak van uw horeca inrichting wordt het concept continu getoetst aan haalbaarheid op het gebied van installatie, bouwkundige mogelijkheden en bijvoorbeeld de Hinderwet. Sinds 1993 is de Hinderwet vervangen door de Wet Milieubeheer waarbij de horeca inrichting wordt afgestemd op de omgeving of het leefmilieu. Gro-Tech biedt u hierbij extra service, omdat deze specialistische engineeringswerkzaamheden niet in rekening worden gebracht. Het gehele traject van de ontwikkeling van een horeca inrichting tot realisatie van de bedrijfskeuken bestaat uit zes belangrijke fases.

projecten-01 projecten-03

Van inventarisatie tot complete horeca inrichting

Tijdens de eerste fase, de inventarisatie van de horeca inrichting, vinden er één of meerdere gesprekken plaats tussen u als eventuele opdrachtgever en één van onze adviseurs over de horeca inrichting. Gedurende deze gesprekken zullen wij proberen een inventarisatie op maat te maken, zodat wij de juiste inschatting krijgen van uw wensen. Hierbij moet u denken aan zaken zoals het aantal zitplaatsen, aantal medewerkers of wat voor menukaart u gaat hanteren.

Vervolgens gaat de adviseur samen met de ontwerpers aan de slag om het eerste ontwerp te creëren voor uw horeca inrichting. Hier wordt er rekening gehouden met efficiënte routing, hygiëne en veiligheid volgens de eisen en richtlijnen van de HACCP en Arbodienst. Na goedkeuring van het ontwerp volgt een passende begroting, projectbegeleiding en een mogelijkheid tot een onderhoudscontract en goede after sales. Wilt u meer informatie over onze professionele horeca inrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op!
Neem vrijblijvend contact op